Behandelingen & prijzen

Schoonheidssalon Annika biedt u een compleet aanbod aan behandelingen voor de verbetering van uw huid en/of voor uw ontspanning. De behandelingen zijn onderverdeeld in gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Bel of mail Annika gerust voor vragen of voor het maken van een afspraak.

Gezichtsbehandelingen

Basis gezichtsbehandeling 60 minuten€ 38,50
Tijdens deze Basis gezichtsbehandeling ervaart u rust en ontspanning. Van de huid wordt een analyse gemaakt vervolgens worden de producten van Weleda hierop afgestemt. De behandeling bestaat verder uit een reiniging, epileren van de wenkbrauwen, een dieptereiniging, een massage van gezicht, nek en decolleté of een speciaal aangemaakt masker met als afsluiting een dag- of nachtcrème.
Totaal gezichtsbehandeling 75 minuten€ 48,50
Tijdens de Totaal gezichtsbehandeling ervaart u al het fijne van de Basis gezichtsbehandeling met als uitbreiding; Een massage van gezicht, nek en decolleté en een speciaal aangemaakt masker op uw huidtype met een oogmasker.
Luxe gezichtsbehandeling 75 minuten€ 53,50
Tijdens de Luxe gezichtsbehandeling ervaart u al het fijne van de Totaal gezichtsbehandeling met als uitbreiding; een voetenbadje als start met hierin een etherische oliën afgestemd op uw wens en een heerlijke voetmassage. En tijdens de gezichtsmassage wordt een ampul van pure werkstoffen in gemasseerd. Voor € 10,00 extra kunt u de voeten met een peeling laten behandelen en de nagels van de tenen laten lakken.

Een gezichtsbehandeling kan uitgebreid worden of u kunt de volgende behandelingen los ondergaan

Manicure (incl. basis- en kleurlak)€ 17,50
French manicure lak€   9,00
Paraffine hand pakking€   8,00
Wimpers of wenkbrauwen verven€ 10,00
Wimpers en wenkbrauwen verven€ 16,00
Epileren€ 10,00
Harsen  bovenlip of kin€ 10,00
Harsen bovenlip en kin€ 16,00
Hoofdhuidmassage€   8,00
Hotstone gezichtsmassage€   8,00

Lichaamsbehandelingen

Rug- nek- en schoudermassage  30 minuten€ 21,00
Heeft u last van uw rug, nek of schouders laat u dan heerlijk masseren. Afvalstoffen worden afgevoerd en u voelt zich ontspannen en herboren. Hotstone rug- nek- en schoudermassage is € 7,00 extra.
Totale lichaamsmassage  60 minuten€ 37,50
Bent u toe aan een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest kies dan een massage van het gehele lichaam. Hotstone lichaamsmassage is € 10,00 extra
Voetzonereflex massage 45 minuten€ 29,00
In de voet zitten veel reflexzone punten. Deze reflexzone punten weerspiegelen het lichaam. Tijdens de massage wordt via de voet het gehele lichaam gemasseerd. Het heeft effect op het fysieke-, emotionele-, psychische- en energiesysteem van het lichaam. De voetreflexmassage uitbreiden met een heerlijke voetpeeling en voetenbadje met een etherische oliën is € 12,00 extra.

Een Lichaamsbehandeling kan uitgebreid worden of u kunt de volgende behandelingen los ondergaan

Rug peeling (fijn als voorbehandeling voor een massage)€ 10,00
Harsen onderbenen€ 20,00
Harsen gehele benen€ 25,00
Harsen oksels€ 16,00
Harsen armen€ 20,00

Cadeaubon

Vind je het leuk iemand een fijne en ontspannen ervaring cadeau te doen? Denk dan aan een cadeaubon. Deze zijn te koop met een bedrag of een behandeling erop.